Select Page

Liitto-Nekkari

Liitto-Nekkari on järeämpi versio Perus-Nekkari jäsenrekisteriohjelmistosta. Liitto-Nekkarissa on huomioitu valtakunnallisen järjestön tarpeet sekä organisaation hierarkisuus. Lisäominaisuuksina on mm. jäsenmaksujen tilitystoiminto liitolta paikallistasolle, sekä alayhdistyskohtainen käyttäjähallinta ja -tuki.

 • Onko järjestönne pohtimassa keskitettyyn jäsenrekisteriin siirtymistä?
 • Haluatteko helpottaa paikallisyhdistystenne toimintaa ja tarjota nykyaikaisia uusia palveluita?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri teidän organisaationne tarpeista. Liitto-Nekkari tarjoaa monipuolisen palvelukokonaisuuden, jota voidaan myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

LIITTO-NEKKARI – keskitetyn järjestelmän hyödyt:

 • Ei laitteistomurheita – mikä tahansa nettiyhteydellä varustettu kone käy
 • Ei tietoturva- ja varmistushuolia – me huolehdimme puolestanne.
 • Ei uusien ohjelmistojen tai versioiden asentamista – versiot päivittyvät automaattisesti.
 • Ei turhaa tietojen naputtelua – liittymislomake kerää uudet jäsenet suoraan rekisteriin.
 • Ei enää paperilistojen tulostamista ja edes takaisin lähettelyä
 • Kaikki tiedot keskitetysti yhdessä paikassa valtuutettujen käyttäjien saatavilla
 • Ylläpitovastuuta voidaan hajauttaa asteittain
 • Laskutus voidaan hoitaa keskitetysti ja säästää näin aikaa, vaivaa ja rahaa tulostus- ja postituspalveluissa.
 • Jäsenmaksut voidaan kerätä ja kirjata keskitetysti – viitenoutopalvelumme pyörii joka päivä ja maksut päivittyvät automaattisesti kuntoon.

TIETOTURVA:

Nekkari-ohjelmistojen tietoturva on korkealla tasolla. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja ohjelmisto on Suomalaista tuotantoa. Liikenne palvelimelle on salattu ja varmistukset otetaan päivittäin. Jäsenrekisterinne on ehdottoman turvassa meillä, emmekä missään olosuhteissa luovuta rekistereitä kolmansille osapuolille ilman asiakkaan lupaa. Lue lisää tietoturvastamme ajankohtaisesta artikkelista: Nekkari ja tietoturva.

PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO:

Kaikki ohjelmistomme myydään ns. SaaS -periaatteella: asiakas ostaa käyttöoikeuden palveluun vuosisopimuksella ja käyttää palvelua verkon yli käyttäjätunnuksilla. Rekisteri on aina käytettävissä – ajasta ja paikasta riippumatta, ilman huolia laitteista, ohjelmistoista tai varmistuksista. Tarvitsette vain internet -yhteydellä varustetun tietokoneen/-koneita ja käyttäjätunnukset. Käyttäjätunnusten hallinta on helppoa ja voitte myöntää tunnuksia lisää tarpeen mukaan kaikille avainhenkilöillenne.

Nykyinen jäsenrekisterinne ladataan pohjaksi Nekkariin ja perustamme rekisterinne käyttövalmiiksi antamillanne tiedoilla. Liitto-Nekkarin käyttöönotosta tehdään aina räätälöity projekti, joka kattaa vanhan rekisterin siirron, tarvittavat käyttökoulutukset sekä mahdolliset muut huomioitavat asiat. Tarvittaessa palvelu saadaan käyttöönne nopeallakin aikataululla – kysy lisää myynnistämme!