Select Page

Nekkari 10 vuotta

Nekkari -jäsenrekisteri on ollut käytössä kymmenen vuotta. Perus-Nekkarin ensimmäinen versio julkistettiin jo vuonna 2005 ja sen edeltäjä JMP (JäsenMaksuPalvelu) ehti olemaan käytössä 1980-luvulta saakka. Rekisterien ylläpitopalvelulla on yrityksessämme erittäin pitkät perinteet, onhan Oy Bitti Ab eräs suomen ensimmäisiä ATK-palvelukeskuksia. Nekkarin kymmenvuotisen historian kunniaksi olemme käynnistäneet kunnianhimoisen kehitysprojektin. Ohjelmisto ja palvelumme uudistetaan kuluvan vuoden aikana käytännössä täysin. Tämä tarkoittaa sitä että se suunnitellaan kokonaan uudelleen – täysin uudelta pohjalta, täysin uudella innovatiivisella ajatuksella ja täysin uuden tiimin kanssa!

Miksi?

Nekkari -jäsenrekisteriohjelmisto on käytössä koeteltu ja hyväksi havaittu palvelu, mutta maailma on kuitenkin muuttunut erittäin paljon viime vuosina. Nekkari on tullut elinkaarensa päähän eikä se enää parhaalla mahdollisella tavalla pysty ottamaan huomioon uudistunutta toimintaympäristöä. Vuoden 2016 loppuun mennessä siirrämme Oy Bitti Ab:n jäsenrekisteriliiketoiminnan Membook Oy:lle, joka on kehittänyt reilun vuoden ajan Nekkarille seuraajaa. Membook on palvelu, joka vastaa modernin yhdistyksen tarpeisiin niin viestinnässä, jäsenyhteisön vaalimisessa kuin uudenaikaisena rekisteri- ja laskutuspalveluna. Nykyaikaa ovat myös rajapinnat ja integraatiot valikoitujen kumppanien järjestelmiin.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Käytännön tasolla tämä tarkoittaa sitä että vuosi 2016 mennään vanhojen asiakkaiden vinkkelistä pitkälti entiseen malliin. Nekkariin emme ota enää uusia asiakkaita, vaan ohjaamme kaikki kiinnostuneet kokeilemaan Membookia. Nykyiset Nekkari-asiakkaat tulevat saamaan tarjouksen uuteen järjestelmään siirtymisestä ja siirto tullaan tekemään asiakkaille mahdollisimman vaivattomaksi. Järjestelmän käyttöönotto tehdään vaiheittain ja siitä sovitaan erikseen jokaisen asiakkaan kanssa. Myös sopimukset päivitetään vastaamaan uutta hinnoittelua ja ominaisuuksia. Nekkarin ylläpito ja tuki loppuu asteittain viimeistään vuoden 2017 loppuun mennessä. Ilmoitamme aikataulut hyvissä ajoin.

Uuden palvelun hinnoittelu

Membookin alustava hinnoittelu on julkaistu ja siihen pääset tutustumaan täällä. Hintataso on erittäin kohtuullinen ja kilpailukykyinen. Tarjolle tulee myös pienimpien yhdistysten ilmaisversio rajatuilla ominaisuuksilla.

Kiinnostuitko?

Tilaa Membookin uutiskirje ja pysyt ajan tasalla uuden palvelun kehityksestä. Kannattaa seurata Membookia myös FacebookissaTwitterissä, Instagramissa ja LinkedInissä, niin pysyt kärryillä päivittäisissä touhuissamme. Tervetuloa mukaan!