Select Page

Yritystiedot

HISTORIAA

Oy Bitti Ab on perustettu jo vuonna 1967 ja se oli aikanaan yksi suomen ensimmäisiä atk-palvelukeskuksia – ellei peräti ensimmäinen. Yrityksemme on elänyt tekniikan muutokset reikäkorteista älypuhelimiin. Olemme seikkailleet erilaisissa kokoonpanoissa ja erilaisten emoyhtiöiden ja omistajien helmoissa. Välillä on ollut parempia aikoja ja välillä niitä huonompiakin. Nykyään Bitti on moderni nettipohjaisten jäsen- ja asiakasrekisteripalveluiden tuottamiseen keskittyvä yritys. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus sekä yhdistysten jäsenrekisterien että yritysten asiakasrekisterien ylläpidosta ja hallinnoinnista.

OMISTUSPOHJA

Yrittäjänä ja omistajana Bitissä toimii nykyisin Tiina Vainio, 14 vuoden kokemuksella ohjelmistokehityksestä sekä rekisteripalveluista. Verkostopohjalta toimivana yrityksenä hyödynnämme luotettavaa yhteistyöverkostoamme mm. Nekkarin tuotekehityksessä ja ylläpidossa sekä muissa lisäpalveluissamme.

MITEN TOIMIMME?

Haluamme toimia lähellä asiakasta ja asiakkaan tarpeita kuunnellen ja ymmärtäen. Asiakkaamme luottavat meihin ja monet heistä ovatkin kulkeneet kanssamme jo kymmeniä vuosia. Nekkarin tyytyväinen asiakaskunta on paras mainosvalttimme ja se on tärkein toimintaamme ohjaava arvo.