Select Page

Avainhenkilöt

Tiina Vainio

 

TIINA VAINIO  

1998 – 2002 Oy Bitti Ab, projektipäällikkö
2002 alkaen Oy Bitti Ab, toimitusjohtaja
2004 alkaen Oy Bitti Ab, yrittäjä

Perhesuhteet: Naimisissa, kaksi tytärtä (s. 2006 & 2010)
Harrastukset: Golf, puutarhanhoito, sisustus, lukeminen, musiikki

“Olen työskennellyt perheyrityksessämme Bitissä vuodesta 1998 saakka mm. erilaisissa koulutus- ja tuotekehitystehtävissä. Yrittäjäksi ryhdyin sukupolvenvaihdoksen myötä vuoden 2004 lopussa. Pyrin aina ymmärtämään asiakkaan tilannetta kokonaisvaltaisesti ja puhun “asiakkaan kieltä” tuotekehityksen ja asiakkaan välissä. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut kunkin asiakkaan tilanteeseen.

Tyytyväinen asiakas on yritykseni paras mainosvaltti ja tästä pyrin pitämään huolta tilanteessa kuin tilanteessa! Apunani minulla on osaava ja sitoutunut kumppaniverkosto sekä muut yrityskontaktini ja -verkostoni. Viimeistelen parhaillaan Markkinointi Instituutissa Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkintoa. Teen myös markkinointiviestinnän suunnittelua ja konsultointia Joy & Order Oy -yrityksessä ja nykyaikainen markkinointi nivoutuukin loistavasti yhteen IT-taustani kanssa.

Siviilissä olen puutarhanhoitoa ja golfia harrastava perheenäiti. Yrittäjyys on minulle mieluisa elämäntapa, sillä nykyteknologia mahdollistaa suhteellisen vapaat työajat ja -paikat. Yrittäjyys on suonut minulle mahdollisuuden yhdistää mielekäs työ ja antoisa perhe-elämä toisiinsa. Yrittäjänäkökulmaa maailmanmenoon -blogi on paikka, jossa tuuletan vähän henkilökohtaisempia ajatuksiani ja Hub Salo on perustamani yrittäjien yhteisöllinen työtila, jossa Oy Bitti Ab:n toimistokin nykyään sijaitsee”.

LinkedIn

Twitter